Το Πάρκο των Χρωμάτων είναι ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο που υποδέχεται μικρούς και μεγάλους κάθε Χριστούγεννα στην Κατερίνη. Φιλοξενείται από τις αρχές του Δεκέμβρη μέχρι και τις πρώτες μέρες του Γενάρη κάθε έτους στο δημοτικό πάρκο στο κέντρο της πόλης. Θα το βρείτε μέσα σε σιντριβάνια, παγκάκια, χώρους πρασίνου. Εκεί όλο το χρόνο μπορεί κανείς να δει διάφορα ήδη πτηνών (π.χ. στρουθοκάμηλους, παγώνια, κύκνους, πάπιες) και ζώων (ελάφια, κουνελάκια, σκιουράκια κλπ.). Αυτές τις μέρες μας περιμένει το Πολικό Εξπρές για να μας ταξιδέψει στη μαγεία του πάρκου, το μπισκοτόσπιτο, το σπίτι του Άη Βασίλη, το ταχυδρομείο και τα ξωτικά του. Εκεί ζωντανεύουν πολλά παραμύθια, όπως ο Πίτερ Παν, η Σταχτοπούτα με τη μαγική άμαξα, ο Ρομπέν των Δασών και θα βρούμε επιτέλους το Στρουμφοχωριό!

Πολλά κιόσκια μας περιμένουν να δοκιμάσουμε παραδοσιακά ηδύποτα, σπιτικά πιροσκί και διάφορες λαχταριστές λιχουδιές που κολάζουν μικρούς και μεγάλους! Πλήθος δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων γεμίζουν το καθημερινό πρόγραμμα στο Πάρκο των Χρωμάτων. Οι κουκλοθεατρικές παραστάσεις, οι αφηγήσεις παραμυθιών και τα διαδραστικά θεατρικά παιχνίδια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Συναυλίες με καλλιτέχνες από όλη τη χώρα, χορευτικά σόου, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, face painting, τοξοβολία και φυσικά λούνα παρκ. Όλα τα αγαπημένα παιχνίδια: παγοδρόμιο ενηλίκων και παιδικό, καρουζέλ, ρόδα, τραινάκι, μικρά καρουζέλ και παιχνίδια με κέρματα, παιδική χαρά, παγοτσουλήθρα, Bungee jumping παιδικό και Baby cart.

Για τις φετινές γιορτές το Πάρκο των Χρωμάτων έχει ανοίξει τις πύλες του από τις 7 Δεκέμβρη και θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου. Όσοι λοιπόν δεν το έχετε επισκεφτεί ακόμα προλαβαίνετε! Όσοι σκοπεύατε να κάνετε διακοπές χωρίς τα παιδιά φέτος τα Χριστούγεννα ξανασκεφτείτε το! Εκτός από το χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου, τον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, το γραφικό Λιτόχωρο και το Κάστρο του Πλαταμώνα, υπάρχει και το Πάρκο των Χρωμάτων. Εδώ τα Χριστούγεννα ζωντανεύουν και γεμίζουν χαμόγελα τα παιδικά προσωπάκια!!

Να σημειώσουμε ότι η είσοδος στο Πάρκο των Χρωμάτων είναι ελεύθερη, όπως και η παρακολούθηση των δραστηριοτήτων, παραστάσεων, συναυλιών και εργαστηρίων. Μονάχα τα παιχνίδια στο λούνα παρκ έχουν αντίτιμο και η βόλτα με το Πολικό Εξπρές.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των καθημερινών εκδηλώσεων ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://parkoxromaton.gr/ekdhloseis/ 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!