Παιχνίδια και δραστηριότητες για τις διακοπές, για παιδιά που τελείωσαν το Νηπιαγωγείο

Εκδόσεις Πατάκη, 2008

Ένα  πολύ χαριτωμένο βιβλίο με πρωτότυπες και διασκεδαστικές δραστηριότητες που σχετίζονται με τις καλοκαιρινές διακοπές. Όπου κι αν βρεθούμε, στη θάλασσα, στην πόλη, στο βουνό, η Μάτα και ο Χάρης, θα κρατήσουν συντροφιά στα παιδάκια μας. Μαζί τους θα περάσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι παίζοντας και μαθαίνοντας. Ένα δροσερό καλοκαιρινό βιβλίο με επαναληπτικές δραστηριότητες, παιχνίδια και αυτοκόλλητα για παιδιά που τελείωσαν το Νηπιαγωγείο ή και για λίγο μικρότερα!

Μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, όμορφη και έντονη εικονογράφηση ώστε να αποκτήσουν τα παιδιά γνώσεις για τον κόσμο που τα περιβάλλει. Εξασκούνται στην παρατήρηση, τη σύγκριση, μέσα από ασκήσεις με αυτοκόλλητα, αντιστοιχίσεις, λαβυρίνθους, αφήγηση, ζωγραφική και σχεδίαση. Ένας ευχάριστος τρόπος να συνδυάσουμε το παιχνίδι με τη μάθηση.

Μία πολύ καλή εξάσκηση για τις διακοπές αλλά και πολύ καλή δημιουργική απασχόληση για όλη τη χρονιά. Ένας καλός τρόπος να βοηθήσουμε τα παιδιά να καλλιεργήσουν γνώσεις και δεξιότητες  για ομαλή μετάβαση στο σχολείο.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!