Λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία, τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να συνεχίζουν τις διακοπές τους στο Φθινοπωρινό Camp της Αθήνας. Από 3-7 Σεπτεμβρίου 2018 για 5 ημέρες και για 7,5 ώρες ημερησίως (8:00-15:30) παιδιά 5-12 ετών θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ενός απολαυστικού Camp που συνδυάζει την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση με την Τέχνη σε όλες της τις μορφές!

Τα παιδιά θα ζωγραφίσουν με αφορμή βιβλία, ταινίες, έργα γνωστών καλλιτεχνών, θα εμπνευστούν από τις εκθέσεις του Μουσείου, θα εκφραστούν σε  θεατρικά εργαστήρια, θα ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς.

Παιχνίδια δεξιοτήτων, μουσικοκινητική, εξερευνήσεις στην Πλάκα, παιχνίδια κίνησης στον ήσυχο πεζόδρομο του Μουσείου, αλλά και δημιουργικές επισκέψεις σε γειτονικά Μουσεία.

Τα παιδιά επιστρέφουν σπίτι γεμάτα νέες εμπειρίες και ενθουσιασμό. Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης και μεμονωμένων ημερών.

Για περισσότερες πληροφορίες, εισιτήρια, κρατήσεις θέσεων, τρόπους πληρωμής, αναλυτικό πρόγραμμα και δράσεις του Camp ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.childrensartmuseum.gr/view_event/511/erhetai-to-kalokairino-camp